شیر تخمیر شده در هند بازتابی از فرهنگ، سنت ها و عادات غذایی این کشور است.
آنها بخشی جدایی ناپذیر از وعده غذایی روزانه مردم هند، پاکستان، بنگلادش و برخی کشورهای همسایه را تشکیل می دهند.
از نمونه های فراوان آن می توان به کشک طعم دار اشاره نمود.
در میان انواع فرآورده های تخمیری شیر، داهی، یک فرآورده شیر تخمیر شده لاکتیکی، یکی از قدیمی ترین و پرمصرف ترین ها محسوب می شود. شباهت بسیار زیادی به ماست دارد و در مناطق مختلف هند به نام های مختلف رایج است.
داهی به این صورت یا با افزودن شکر یا نمک مصرف می شود.
همچنین کشک خشک گاوی بسیار مغذی و عالی می باشد.
این یک غذای متعادل از نظر مغذی است که تقریباً تمام مواد مغذی موجود در شیر را در خود دارد اما به شکل قابل جذبتری.
کیفیت و ماندگاری آن تا حد زیادی با نوع و کیفیت شیر، کیفیت و نوع کشت اولیه مورد استفاده، و پارامترهای فرآوری مانند عملیات حرارتی، شرایط جوجه کشی، نوع بسته بندی و شرایط نگهداری تعیین می شود.
پایه ای برای تهیه تعدادی دیگر از محصولات تخمیری مانند لاسی، چاچ و شریکند است. داهی و محصولات مرتبط با آن به دلیل خواص درمانی به ویژه در درمان اختلالات گوارشی به خوبی شناخته شده اند.
داهی تعدادی کاربرد غیرغذایی مرتبط با آداب و رسوم و باورهای سنتی دارد. علاوه بر این، برای کاربردهای آرایشی خود شناخته شده است.
از این رو کشک مایع گوسفندی بسیار لذیذ و مغذی می باشد.
تولید داهی و محصولات مرتبط با آن هنوز تا حد زیادی به بخش غیر سازماندهی لبنیات هند محدود می شود و سهم قابل توجهی در اقتصاد این بخش محسوب می شود.
در دهه های اخیر شاهد تولید و تجاری سازی داهی و محصولات مرتبط با آن توسط بخش سازمان یافته بودیم.
برای اطلاعات بیشتر می توانید کشک خشک محلی را دنبال کنید.
تحقیقات اخیر در مورد داهی به طور فزاینده ای بر اعتبار بخشیدن به مزایای تغذیه ای و درمانی داهی و همچنین ارزش افزوده آن از طریق ترکیب مواد کاربردی مانند پروبیوتیک ها متمرکز شده است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.