گوجه فرنگی در میدان بزرگ یکی از سبزیجات پرمصرف در جهان و احتمالاً دریافت شده است که محصول باغی است. این یک جزء کلیدی از رژیم غذایی مدیترانه ای است که معمولاً با خطر ابتلا به بیماری های سازمانی مزمن همراه است.
در حال حاضر تعداد زیادی ارقام گوجه فرنگی با ویژگی های مورفولوژیکی و حسی متفاوت و محصولات بر اساس منابع اصلی تغذیه برای مردم جهان هستند.
مصرف آن فواید سلامتی را به همراه دارد که با سطوح بالای مواد فعال زیستی مرتبط است. ترکیبات اصلی کاروتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن پیش ساز ویتامین A، افزایش لیتن، که مسئول رنگ قرمز است، ویتامین ها به ویژه اسید اسکوربیک و توکوفرول ها، ترکیبات فنلی شامل مشتقات هیدروکسی سینامیک اسید و فلاونیدها و لکتین ها هستند.
این ترکیبات به انواع مختلفی دارند. علاوه بر این، بر خلاف گوجهفرنگی نارس که حاوی گلی از توماتین است اما لیکوپن ندارد، گوجهفرنگی قرمز حاوی مقدار زیادی لیکوپن است و مقدار کمتری گلیکولوکالوئید دارد.
مطالعات کنونی از جمله ترکیبات زیست فعال را، چه به صورت جدا شده و چه در عصاره های ترکیبی، از جمله ضد سرطانی محافظت می کند و از میان سایر فوایدی که می گیرند، می تواند به دلایلی مانند خواص قلب و ضد سرطانی آن، سلامتی را انجام دهد. نشان می دهد.
شیمی، ارائه فعالیت های زیستی و زیستی فعال این ترکیبات فعال زیستی، و همچنین مکانیسم های اصلی در برابر سرطان و سایر موارد زیستی از جمله بیماری های گیاهی، ضد خوراکی، سلامتی و محافظت از بدن در مورد انسان مورد بحث قرار خواهد گرفت. کاربردهای احتمالی ترکیبات زیست فعال گوجه فرنگی در صنعت نیز پیشنهاد خواهد شد.
طرح درس شامل بیماری هایی است که ماهیتی زنده دارند – ناشی از یک قارچ، باکتری یا ویروس. اختلالات ماهیت غیرزیست نیز پوشش داده می شود جایی که عوامل استرس زا محیطی باعث واکنش های غیرمعمول بر روی میوه می شوند، از جمله مواردی که میوه ها نمی توانند ببندند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.